Bebiboek geschreven door Hanneke van den BrinkEen baby krijgen is meestal één van de mooiste ervaringen in je leven. Maar, eerlijk is eerlijk, het zet je leven, zeker bij het krijgen van de eerste, wel op z’n kop! Opeens een nieuw mensje in je leven waar je 24 uur per dag verantwoordelijk voor bent. Zo geweldig vertederend, zo mooi en bijzonder. Je krijgt er alleen geen handleiding bij.

Ongetwijfeld heb je gezocht en gelezen op internet, boeken aangeschaft en de praktische adviezen van je moeder of vriendinnen (met baby’s) in je oren geknoopt. Maar dan lijken al die verschillende tips niet te kloppen of voelt het advies van het consultatiebureau niet goed. Want bij jouw baby gaat het anders; doe je het daarom niet goed?
Er gaan vele wegen naar Rome en er zijn veel manieren om met liefde en verantwoordelijkheid voor je baby te zorgen en hem op te voeden. De kunst is om voor jou en jouw baby de fijnste weg te vinden! Maar ja, hoe vind je die?

Het Bebiboek geeft je houvast!

In het Bebiboek lees je over de eerste babytijd. Hoe voelt het voor je baby om pasgeboren te zijn? Wat wil je baby je vertellen met huilen. Wanneer voelt je baby zich veilig en geborgen? Hoe maakt mijn baby contact? In het Bebiboek lees je deskundig advies en praktische tips, ook over ontspanning en babykwaaltjes.

Het bestuur van Babyconsulenten Nederland kan je in contact brengen met de schrijfster als je een tastbaar exemplaar wilt bestellen. Mocht je niet kunnen wachten, maar wel een antwoord willen op bovenstaande vragen, dan kun je het boekje hier downloaden.

 

Babymassage

Een fijne manier om zijn lichaamstaal nog beter te ontdekken is je baby masseren. Daarom vind je ook een hoofdstuk over babymassage. Daarin kun je lezen en op foto’s zien hoe je dat eenvoudig kunt doen en welk effect dit kan hebben. De babymassagefilm hoort erbij. Bekijk ‘m zo vaak als je wilt. Samen met de informatie, de instructies en foto’s uit het Bebiboek heb je alles in handen om je baby een heerlijke en ontspannen massage te geven.

Tenslotte staan er handige websites in het Bebiboek waar je meer informatie kunt vinden of hulp kunt vragen.

Bebiboek met babymassagefilm
Getagd op: