Themamiddag met slaapcoach

Het bestuur (de Vereniging van Verpleegkundig Babyconsulenten Nederland) zet zich ervoor in om de themadagen elk jaar bijzonder te laten zijn.

De eerstvolgende themadag hebben we gekozen voor onderwerp slapen&inbakeren. Slapen is belangrijk voor iedereen maar zeker voor ouders met jonge baby’s met slaapproblemen.

 

De grootste presentatie wordt verzorgd door Aletta Boonstra. Zij is een gecertificeerde slaapcoach en de eerste Advanced Sensitive Sleep Consultant in Nederland. Haar missie is zoveel mogelijk ouders steunen en coachen, zodat ze hun baby’s en kinderen op een liefdevolle manier kunnen helpen bij de ontwikkeling van gezonde slaapgewoonten.

Daarnaast komt Wendy van den Bos ons meer vertellen over haar “Boelie” een nieuw door de NCJ goedgekeurde inbakerproduct.

We sluiten de dag af met een korte herhalingsles over inbakeren.

 

Natuurlijk is er verse koffie, thee en lekkere koekjes om gerehydreerd en gevoed te blijven tijdens deze mooie themadag! Voor Lunch moet jezelf zorgen.

 

Babyconsulenten zijn op HBO niveau opgeleid en hebben een specialisatie op het gebied van moeder-kindzorg. Alvorens aan te kunnen sluiten bij onze vereniging volgen ze de opleiding tot Babyconsulent en ronden deze met een voldoende af. De themadagen die we organiseren zijn in het bijzonder interessant voor gespecialiseerde verpleegkundigen en medici waaronder kinder- en neonatologieverpleegkundigen, obstetrieverpleegkundigen, jeugdverpleegkundigen, consultatiebureau artsen en kinderpsychologen.

Deze bijscholing is geaccrediteerd door V&VN.

 

Datum&Tijdstip: 14 Juni 2019 van 11:30-16:00 uur

Adres: De Groene Hoven, Koninginnelaan 280, 7315 EE Apeldoorn

Kosten: 45 euro per persoon

Aanmelden: Email naar mijnblijebaby@gmail.com en vermeld je functie, organisatie, BIG nummer, bewijs van deelname wel/niet gewenst

Themadag Slaapcoaching&Inbakeren